Despre noi

Laboratorul de tehnică dentară Stomalux, situat în apropierea centrului orașului Iași, a luat înființare în 2008 odată cu extinderea Clinicii Stomatologice Stomalux.

S-a dorit crearea unui laborator cât mai functional și cât mai plăcut atât pentru parteneri cât și pentru echipă. Laboratorul este dotat cu tehologie de ultimă oră și utilizează materiale de cea mai bună calitate pentru obținerea unor rezultate deosebite.

Din dorința de a produce în mod constant restaurări de înaltă calitate contribuim la educarea membrilor laboratorului nostru prin participarea la congrese, expoziții și cursuri atât la nivel national cât și international. Prin intermediul tehnologiei digitale CAD/CAM realizăm restaurări cu o înaltă cerință estetică din întregul spectru al tehnologiei dentare.

Pentru a lărgi gama de lucrări executate, laboratorul este în strânsă colaborare cu un centru de frezare în vederea realizării lucrărilor din zirconiu, ceramică integrală, restaurărilor pe implant și a celor din titan, etc.

slide7
slide6
slide3
slide5
slide2
slide1